minderbroeders kapucijnen

eenvoudig • franciscaans • leven

minderbroeders kapucijnen

eenvoudig • franciscaans • leven

Hoe word ik Kapucijn

Het begint vaak met vragen over het eigen leven en een onbestemd verlangen.

Wie ben ik en wie wil ik zijn?
Hoe wil ik mijn leven leiden?
Waar wil ik naartoe in de toekomst?
Welke rol speelt God hierin?

Wij kapucijnen willen je graag helpen om deze vragen te onderzoeken – in het algemeen, maar misschien ook heel specifiek. Omdat we ervan overtuigd zijn dat God met ieder mens een levensweg wil gaan die vervullend is en naar vrijheid leidt.
Op deze pagina vind je veel informatie waarmee je kennis kunt maken met kapucijnen. In sommige kloosters kun je een tijdje als gast wonen. Op verschillende locaties vind je mensen met wie je kunt praten over je eigen pad en of het religieuze leven en “kapucijn worden” misschien een optie is.

Voor meer informatie neem je contact op met broeder Christophorus Goedereis:
kapucijnen.info@gmail.com

De kapucijnennieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de kapucijnen en hun inzet? Meld je dan gratis aan voor onze maandelijkse NIEUWSBRIEF”. www.kapucijnen.com/nieuwbrief